Home | Echipament | Pentru medici | Avantajele radiologiei digitale | Radiografie panoramica | Tomografie computerizata | Contact

 

Pentru medici - Deveniti partener

Programul nostru de parteneriat propune o serie de beneficii si avantaje pentru medicii stomatologi, implantologi si chirurgi. Avantajele sunt consistente si se refera la  acces la la echipamente si software specializat de imagistica 3D si 2D panoramic totul gratuit.

Pentru a aplica la programul nostru de parteneriat va sa ne trimiteti un email cu datele dumneavoastra de legatura (Nume,telefon,adresa) si in scurt timp va vom contacta pentru a va prezenta intreaga noastra oferta de colaborare.

 

Software pentru vizualizare 2D –radiografii panoramice,sinus,TMJ

Sofware-ul Kodak Dental Software permite vizualizarea radiografiilor 2D – panoramice ,sinus,TMJ.

Acest soft face ca analiza imaginilor sa fie usoara. De la contrast si luminiscenta pana la marirea imaginii si afisare pe tot ecranul, dispuneti de o gama de instrumente care va ajuta sa obtineti rezultatul dorit:

contrast,luminozitate

 

                  

marire

 

 

Lupa de vizualizare detalii :

Masuratori reale obtinute in urma unei calibrari:

Masuratori , adnotari si simulare implant:

Instrument de  vizualizare panoramic in negativ:

Vizualizare color:

Vizualizare in mod sepia:

Vizualizare relief:

 

Vizualizare analiza densitometrica a osului:

Vizualizare izodensitati:

 

Pentru softul de vizualizare CT – scanari 3D  se va deplasa un reprezentant la dvs in cabinet pentru instalare.

PC pe care se va instala softul necesita citeva conditii de functionare obligatorie dar aceasta se va proba la instalarea softului.

In urmatoarele imagini este exemplificata un dosar CT dentar in format printat pe hartie fotografica pentru situatiile cind ne exista posibilitatea instalarii softului pe calculator.

-Caz CT zona mandibulara

   

 

                        

Dental West
2021 © Copyright Dental West Romania. All rights reserved.                                                                                                              Created by  EssMedia.ro