Home | Echipament | Pentru medici | Avantajele radiologiei digitale | Radiografie panoramica | Tomografie computerizata | Contact

Radiografia panoramica. Radiografie sinusuri. Radiografie ATM(TMJ). Ortopantomograma. Ortopantomografie(OPG). RX panoramic. Preturi. Costuri.

Radiografia panoramica (sinsuri si ATM ) ofera o buna imagine de ansamblu,plana,globala a ambelor arcade in cadrul unei singure expuneri.
Ofera informatii legate depre inaltimea procesului alveolar,informatii despre dintii prezenti, structurile anatomice invecinate,evolutia molarilor de minte , evolutia danturii la copii .
In urma unei calibrari se pot efectua masuratori relative ale inaltimii osului.Acest tip de radiografie este indicata tuturor pacientilor in cadrul alcatuirii planului de tratament.
La centrul de imagistica si radiologie Dental West din Brasov aveti posibilitatea de a face o radiografie panoramica(sinusuri,ATM )digitala cu un nivel de radiatie mai redus cu pina la 90 % fata de radiografia traditionala.Radiografia panoramica (sinsuri,ATM) se furnizeaza pacientului in doua moduri depinde de modul cum doreste medicul sau pacientul sa o vizualizeze:
- pe CD in format Kodak insotita de un soft de vizualizare dar si in format JPEG ,format ce poate vizualizata cu orice viewer de fotografii digitale sau
- printata cu imprimanta de inalta rezolutie

Preturi.Costuri .Radiografia panoramica(sinusuri si ATM)
-Radiografie pe CD costa 40 Ron
-Radiografie pe film are pretul de 45 Ron

Tomografie computerizata - CT dentar
Dental West
2021 © Copyright Dental West Romania. All rights reserved.                                                                                                              Created by  EssMedia.ro